torsdag 25. november 2010

Hvordan rense chakraene dine?

Hvert av de store chakraene påvirker helsetilstanden i et bestemt område i kroppen, samt følelsene og tankene som er forbundet med det. Et sunt chakra virvler kontinuerlig, mens et usunt chakra virvler langsomt. En av hovedgrunnene til at chakraene blir blokkert, er at de er viktige oppbevaringssteder for emosjoner. Stagnerte følelser som er forbundet med et bestemt chakra, vil hindre det å virvle som det skal. Hvis disse energiblokkene ikke blir løst opp, vil de etterhvert føre til fysiske lidelser. Derfor bør man sette av noen minutter hver dag til å  rense chakraene.


Her er en måte å gjøre det på:
Sett deg i en god stilling, lukk øynene og pust jevnt og og rolig. Finn en god rytme. La "inn"-pusten vare like lenge som "ut"-pusten. Sørg for at du er jordet og beskyttet (se tidligere innlegg). Begynn med rotchakraet og avslutt med kronechakraet. Bruk noen minutter på hvert chakra.

Du kan se for deg at chakraet spinner, beveger seg og trekker til seg sollyset. Se for deg hvordan blokkeringene oppløser seg mens du puster. Deretter lukker du chakraene etter tur. Det kan gjøres ved å forestille deg at alle chakraenenergiene er kronblader i en blomst. Se for deg at kronbladene for hvert enkelt chakra lukker seg ett etter ett, til hele blomsten er lukket og hviler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar