tirsdag 7. desember 2010

Hvordan og hvorfor styrke auraen?

Auraen er en naturlig beskyttelse mot ulike krefter utenfra. Men i perioder trenger vi å styrke den for å styrke de beskyttende egenskapene. Mye av det som skader auraen er menneskaskapte produkter, for eksempel elektromagnetisk forurensing. Den kan også bli svekket av en hektisk hverdag og andres negative energier. Gjør man ikke noe med dette kan det etterhvert påvirke den fysiske kroppen.

For å holde auraen frisk bør vi leve et stabilt liv med passe mengde aktivitet, hvile og rekreasjon. Frisk luft er viktig - og å puste dypt, slik at man får nytte av den rensende effekten oksygenet har. Sunn mat og rikelig med vann er styrkende - og latter gir auraen ny energi! Går du barbent i sanden får du både styrket og renset auraen din.
Feil pustemønster fører til redusert og innskrenket aura. Når du puster ordentlig vil auraens omfang øke; du får mer energi, sterkere immunforsvar og bedre fordøyelse.


Her er en pusteøvelse for å styrke auraen:
1. Sitt eller ligg godt på gulvet. Lukk øynene og slapp av. Legg hendene på hver side av navlen.

2. Ha tunga i ganen (mot øverste del av fortennene) gjennom hele øvelsen. Pust langsomt inn mens du teller til   fem. Fyll øverste del av lungene, deretter midtre, og til slutt strømmer luften inn i den nedeste delen av lungene.

3. Hold pusten mens du teller til fem. Pust så rolig ut mens du teller til fem.

4. Start syklusen på nytt.



Med hendene kjenner du at magen blåser seg opp og trekker seg sammen mens du puster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar